Dé kinderkapper Amsterdam Zuid vind je bij Wendy’s kinderkapsalon

Als er iemand van haar passie voor haar en haar liefde voor kinderen haar beroep heeft gemaakt dan is het wel Wendy van Wendy’s kinderkapsalon. Hier kunnen je kinderen niet alleen terecht voor de coolste en mooiste coupes, ze krijgen bij Wendy’s kinderkapsalon ook een onvergetelijke ervaring door wat er allemaal te doen is. Kinderen kunnen hier feest vieren, het nieuwste speelgoed ontdekken en knutselen. Komen ze voor een knipbeurt dan zet dé kinderkapper Amsterdam Zuid je kind niet in een saaie kappersstoel, maar in een heuse auto. Een handige mantel voorkomt dat het haar van de kinderen tussen hun kleding valt.

Een coupe voor elk kind

Wendy en haar team zijn ervaren kinderkappers. Voor dé kinderkapper Amsterdam Zuid is geen enkele coupe onmogelijk. Samen met jou en je kind zoekt Wendy naar het ideale kapsel. Zo zijn jij en je kind tevreden. Wat kan er allemaal? Veel! Het haar kan geschoren of gevlochten worden. Je kinderen gaan zich helemaal thuis voelen in het kinderkapsalon, want het is niet een gewone kapper. Het is een kapper op maat voor je kinderen!

Koop speelgoed bij dé kinderkapper Amsterdam Zuid

Na de knipbeurt kan je kind wat tijd doorbrengen in de speelhoek wanneer broer of zus aan de beurt is. Ook kan je kind het nieuwste speelgoed ontdekken, waarmee het thuis, op school en buiten vele speel uurtjes mee zoet is. Wendy’s Kinderkapsalon heeft een winkeltje waar u al het leuke speelgoed van vandaag vindt. Dat waarderen je kids. In Wendy’s kinderkapsalon voelen ze zich thuis.

Knutseluurtje op dinsdagmiddag

Elke dinsdagmiddag kunnen je kinderen komen knutselen in Wendy’s kinderkapsalon. Elke week is er een nieuw thema. Van Bumba tot Dora, verschillende thema’s komen aan bod. We houden natuurlijk ook altijd de feestdagen in het oog. Zo maken we op tijd voor kerstmis zeker een origineel kerststukje! Wendy’s kinderkapsalon is dus meer dan dé kinderkapper Amsterdam Zuid. Je kinderen voelen er zich thuis. Het is haast een binnenspeeltuin!

De kinderkapper Amsterdam Zuid bezorgt je kids een onvergetelijke ervaring

Je kinderen zullen gewoon vragen om terug te komen. Bij Wendy’s kinderkapsalon is het dan ook heel gezellig. Niet alleen knipt het team de meest modieuze coupes voor je kinderen ook kunnen ze er spelen, feesten en knutselen. Kortom, een echt kinderparadijs dat je moet ontdekken!

Wil je een afspraak maken?