Ontdek dé kinderkapsalon in Amsterdam!

Wendy’s kinderkapsalon is de place 2 be in Amsterdam Zuid voor je kinderen. Niet alleen kunnen je kindjes er terecht voor de meest trendy en hippe kapsels. Ook de tofste eigentijdse kleding voor je kinderen kun je er vinden. Als je wilt, kun je ze dus een restyling geven. Bij Wendy’s kinderkapsalon gaan ze dat helemaal niet erg vinden, want ze kunnen er ook spelen (en speelgoed kopen), elke week komen knutselen en knotsgekke verjaardagsfeestjes vieren. Ja, dit is echt wel de leukste  kinderkapsalon Amsterdam!

Een verjaardagsfeestje organiseren?

Wil je jouw kind een onvergetelijk verjaardagsfeestje geven, maar zit je met je handen in het haar, want eigenlijk wil je het helemaal niet zelf organiseren. Geen nood! Bij Wendy’s kinderkapsalon geven we je kind het fijnste verjaardagsfeestje! Tijdens de feestjes leren we je kind een diadeem versieren en de nieuwste kinderdansjes dansen. Als tussendoortje hebben ze ook wat lekkers, want ze kunnen drinken en chips eten zoveel als ze willen! En er is ook een toetje: elk kind krijgt een lekker ijsje. Je kind zal na dit verjaardagsfeestje alleen maar uitkijken naar het volgende verjaardagsfeestje. Dat is beloofd!

Veel meer dan een kinderkapsalon Amsterdam

Je hebt het al door! De kinderen kunnen veel meer beleven dan enkel een knipbeurt. Al gaan ze met veel plezier in de kappersstoel zitten, want dat is een heuse auto! Je kind krijgt een leuke kappersjas om en jij (al dan niet samen met je kind) bepaalt hoe de coupe eruit moet zien. Broertjes en zusjes kunnen ondertussen spelen in de speelhoek of de nieuwste gadgets bewonderen in ons speelgoedwinkeltje. Zo vervelen ze zich zeker niet terwijl hun broer of zus de haartjes kort laat knippen.

Elke week knutselen!

Elke week kan je kind komen knutselen tijdens ons knutseluurtje. Elke week heeft Wendy een ander thema gekozen. Deze week is dat misschien Frozen, maar volgende week is dat het circus! Je kinderen knutselen de meest leuke knutselwerkjes in elkaar. Honger lijden zullen ze ook niet doen, want we bieden een lekker drankje en een gezond tussendoortje aan.

Kappersadvies voor je kind nodig?

Twijfel je of je kind wel een coupe heeft die bij hem of haar past? Aarzel dan zeker niet om advies bij Wendy of een van de andere kappers te vragen. In deze kinderkapsalon in Amsterdam kan elke kapper je kind het beste kapsel bezorgen, waarvan je zoontje of dochtertje zal houden. Een kort gemillimeterd coupe of toch veel vlechtwerk? Het is voor ons allemaal geen probleem. Bel ons en maak een afspraak voor de knipbeurt van je kind!

Wil je een afspraak maken?