Wendy is dé kinderkapper Amsterdam

Wendy heeft van haar passie en liefde voor haar en kinderen haar job gemaakt. Ze is dé kinderkapper Amsterdam geworden. Als zaakvoerster zet ze zich samen met haar team dag in dag uit in om de kinderen een onvergetelijke knipbeurt te bezorgen. De kinderen zitten niet in een saaie kinderstoel maar in een heuse auto! Je kind krijgt een mooie kappersmantel om. Zo komen de geknipte haartjes niet tussen de kleren terecht. Een gemillimeterde korte coupe, een iets langer geknipt kapsel of een paar mooie vlechten, het kan allemaal bij Wendy’s kinderkapsalon. Maar bij Wendy kunnen je kinderen langskomen voor véél meer dan enkel een coole coupe.

Wendy is meer dan dé kinderkapper Amsterdam

Je kinderen kunnen voor veel meer terecht dan enkel een knipbeurt bij Wendy’s kinderkapsalon. Elke dag kun je er ook terecht om kleding en speelgoed te kopen. Ook knutselt Wendy graag, waardoor ze elke woensdagnamiddag een origineel knutselwerkje maakt met de kinderen tijdens het wekelijkse knutseluurtje. Elke week heeft dit knutseluurtje een leuk thema. Piraten, cowboys en indianen, Cars, enzovoort… het passeert allemaal de revue. Natuurlijk verliest Wendy de kalender niet uit het oog. De leukste Moederdag- en Vaderdag Geschenkjes zullen altijd op tijd gemaakt worden in het knutseluurtje gegeven door de kinderkapper Amsterdam. Tijdens het knutselen serveert Wendy ook een lekker drankje en een gezonde snack.

Wendy organiseert ook feestjes

Wil je jouw kind een onvergetelijk kinderfeestje geven? Boek dan nu een uniek kinderfeestje bij Wendy’s kinderkapsalon. De kinderen kunnen allemaal een mooie coupe en leuke geschminkte gezichtjes krijgen. Daarna is het tijd voor een heuse kinderdisco. De kinderen zullen ook geen honger hebben, want er zijn chips en drank à volonté en elk kind krijgt ook een lekker ijsje. En jij hoeft je nergens druk om te maken. Wendy organiseert het allemaal voor jou!

Bezorg je kind een onvergetelijke ervaring

Dé kinderkapper Amsterdam zorgt dat je kind een onvergetelijke ervaring heeft. En dat elke keer dat jij en je kinderen Wendy’s kinderkapsalon bezoeken. Of ze nu voor een knipbeurt, leuk speelgoed, het knutseluurtje of een heus kinderfeestje komen, bij Wendy’s kinderkapsalon vervelen je kids zich nooit. Ontdek ons vandaag nog in Amsterdam. Spring gerust eens binnen! We garanderen je dat het niet je laatste bezoek zal zijn.

Wil je een afspraak maken?